Wie ben ik?


Ik ben Anneke Stroetinga – Ramaker, gecertificeerd TotalBalance-coach. Werkzaam vanuit mijn eigen praktijk sinds 2022 na veel werkervaringen en opleidingen. 


Mijn coaching staat voor: echt contact, bewustwording stimuleren, verantwoordelijkheid nemen en resultaten behalen. Ik volg je graag op je weg naar vrijheid, vrede en rust, waardoor je gaat genieten van je leven.  Mijn passie is om je te ondersteunen bij processen in je leven. Ik houd van aansluiten bij jou vragen en mee-puzzelen en iets toevoegen waardoor je verder kunt. 


Dat doe ik vanuit Gods liefde, Hij is voor mij de Bron van Leven.  Ik wens je toe dat je zult gaan opruimen wat je in de weg zit en dat je gaat genieten van een nieuwe koers. Ik heb mogen ervaren in mijn eigen leven dat God heelt en geneest en dat ik met Hem tot mijn bestemming mag komen, in rust en vrede. Daarbij ondersteun en coach ik jou ook graag!


In mijn werkzame leven heb ik verschillende sociale beroepen gekozen in zorg en welzijn. Ik werk vanuit liefde voor mensen en met een grote interesse voor het levensproces van de ander.  Men omschrijft mij als een goede luisteraar, iemand die niet oordeelt en waar rust van uitgaat. 

 

De praktijkruimte van Shalom-Coaching is op ons eigen erf in het tuinhuis. Hier kunnen we in alle rust ongestoord in gesprek zijn met uitzicht op het weiland.

Opleidingen


Mijn relevante opleidingen/cursussen zijn: 

*TotalBalance basiscoach opleiding

* HBO Maatschappelijk Werk & Dienstverlening 

* De cursus Contextueel Pastoraat van  Stichting Koinonia. (4 jarige opleiding)

* Workshop 'Een taal erbij'

* Oplossingsgericht Werken, cursussen  


Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon binnen mijn kerkelijke gemeente. In al mijn werkzaamheden heb ik veel gehoord, gezien, geluisterd en gezwegen als het nodig was.  

Maar ook bemoedigd en ondersteund.